Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Přebor hl. m. Prahy 2017

8. 10. 2017

Dne 8.10.2017 se v naší tělocvičně uskutečnil celodenní maratón závodů, který započal kategorií Základní stupeň. Zde se nám na krásném 4. místě umístila Klárka Kovářová, které o pouhých 0,150 b. unikla bronzová medaile.

V kategorii mladší žákyně si stříbrnou medaili (i přes dva pády na kladině) vybojovala Eliška Kurfürstová, které se podařilo ziskem 57,1 bodu s přehledem splnit výkonnostní stupeň 1, což se povedlo i dalším 4 závodnicím. Na 5. místě skončila Jesscica Wandruschka, 7. Šrůtková Ela, 10. Patrovská Ema, 12. Švaříčková Eva. Gratulace!

I v následující kategorii jsme byli úspěšní, když si pro zlatou medaili vystoupala Brožová Julie a stříbrnou obdržela Tikmanová Lenka. Oběma děvčatům se podařilo si splnit výkonnostní stupeň 2. Gratulujeme!

Stejný výkonnostní stupeň (2) se pokoušela splnit také tři naše děvčata - věkem převyšující hranici věku pro splnění tohoto VS. Bohužel ani jedné z děvčat se tento výkonnostní stupeň splnit nepodařilo a umístila se takto: 1. Brožová Viktorie, 5. Fulemová Natálie, 6. Jindrová Karolína.

 

VÝSLEDKY PDF