Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




V současné době trénujeme v tělocvičně ZŠ Ratibořická v Horních Počernicích v těchto dnech: pondělí, úterý, středa, pátek. Časový rozvrh tréninků závisí na příslušné výkonnosti a zařazení.
Každoročně naše družstva absolvují letní soustředění, a to v rozsahu 1 - 2 týdnů v Poděbradech, Liberci, Děčíně či Prostějově. Délku a místo soustředění si upřesňují jednotliví trenéři.
Každoročně se také na začátku školního roku koná nábor malých talentovaných děvčátek již od 4 let věku. Zájemci jsou průběžně informování o konání náboru na našich internetových stránkách s dostatečným časovým předstihem.
Dětem se zde věnují kvalifikovaní trenéři a rozhočí, kteří procházejí pravidelnými školeními, a to vše ve svém volném čase.
Věříme, že se naše tréninková základna bude nadále úspěšně rozrůstat a na závodech se bude dařit minimálně jako doposud.

Nově bychom si Vás dovolili upozornit, že z důvodu ochrany osobních údajů jsou veškeré fotografie na serveru rajce.net přístupné pouze po zadání uživatelského jména a hesla. Tyto jsou poskytovány pouze registrovaným členům TJ Sokol Horní Počernice - oddíl SG a jejich zákonným zástupcům.

Děkujeme za pochopení.