Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Oblastní Přebor jednotlivkyň 2018

13. 5. 2018

478607_1953_praha_logo.gifDne 13.5.2018 se v naší tělocvičně uskutečnil Oblastní Přebor Prahy, který byl zároveň kvalifikačním závodem na Přebor Prahy pro kategorii VS1A.

Nový závodní program se nám pomalu ale jistě začíná dostávat do praxe, a tak jsme si druhým závodem v letošním roce vyzkoušeli, jak se nám daří naplňovat požadavky, které jsou na trenéry a jejich svěřenkyně kladeny. A že to byl závod více než úspěšný, o tom svědčí krásných 10 medailí, které pro náš oddíl závodnice získaly!

V kategorii VS0A (dříve základní stupeň) se nejlépe umístila 7. Linda Švaříčková.
Ve stejné kategorii VS0B, tedy děvčat věkově starších, se na 2. místě umístila Kristýna Svobodová, 3. místo obsadila Adéla Elkánová.
Závod byl také otevřen pro věkově mladší děvčata, která ještě nemohou dle závodního programu plnit výkonnostní stupeň, nicméně mohou si zazávodit v kategorii MIMI. Zde se nám na 3. místě umístila Volková Dominika.

V kategorii VS1A, pro které byl závod kvalifikační na Přebor Prahy zvítězila Eliška Kurfürstová.
Ve stejné kategorii, ale děvčat starších, tedy VS1B, se nejlépe umístila 11. Řezníčková Lucie.

V následující kategorii VS2B opět zacinkala medaile, a to bronzová, pro Viktorii Brožovou.

Svůj závod také absolvovaly dvě domácí závodnice v kategorii VS3A. Byl to závod vložený, kde si děvčata otestovala svou výkonnost před druhým kvalifikačním závodem na Mistrovství České republiky, a umístila se takto: 1. Kateřina Jakešová, 2. Brožová Julie.

V kategorii VS4C zvítězila Eva Švaříčková.

V kategorii VS5C prvním rokem startovala Kristýna Bartošová, která získala zlatou medaili.

V kategorii VS6C zvítězila Karolína Spitzerová.

 

VÝSLEDKY