Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Mistrovství ČR 2014

8. 6. 2014

Tak a je po všem, Mistrovství v České republiky je za námi.

Ve starších žákyních nás reprentovaly dvojčata Kristýna a Natálka Královy. Kristýnka šla velmi pěkný závod, avšak nízká známka na prostných ji odsunula na 36. místo. Natálce už se dařilo o něco méně, pád ze špicara na prostných a bradlech postunul Natálku na 38. místo.

Celkem v této kategorii startovalo 56. děvčat.


Jako další ke svému závodu nastoupila kategorie Žákyně A, kde nás reprezentovala Lucka Zahradníčková a Adéla Zedková. Lucce se závod vydařil, vytvořila si bodové osobní maximum, což celkově stačilo na 26. místo. Adélce už se dařilo o něco méně, obsadila 37. místo.


V neděli nastoupila ke svému závodu kategorie žákyně B. Zde jsme měli hned trojí zastoupení. Hezký výkon na přeskoku a bradlech podala Černická Anna, kterou však pád na kladině a nevydařená prostná odsunula na 11. místo. Dále nás reprentovala Tománková Denia a Bohatová Gabriela. I tato děvčta měla zaváhání při svých sestavách, což celkově stačilo na 34., resp. na 39. místo. V této kategorii startovalo celkem 44. gymnastek.


Velkého úspěchu dosáhla v kategorii Juniorky B - Nicol Petříková, která v konkurenci o 1 - 2 roky starších děvčat (která obsadila prvních 5 pozic), vybojovala krásné 6. místo. Kateřina Švábová obsadila 20 místo. Celkem v této kategorii startovalo 30. děvčat.


Poslední kategorií, které se představily v tomto závodě byly Ženy B. Nejlépe si vedla Čadová Barbora (5. místo), dále Kopecká Eva (7. místo) a Hošková Denisa (9. místo).


Všem našim závodnicím děkujeme za předvedené výkony a reprezentování našeho oddílu.

 

VÝSLEDKY ST. ŽÁKYNĚ, ŽÁKYNĚ A

VÝSLEDKY ŽÁKYNĚ B, JUN. B, ŽENY B

FOTO, VIDEO RAJČE