Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




MČR Liberec 2013

26. 6. 2013

Tak a je za námi zatím největší událost letošního roku. Na Mistrovství ČR jsme se letos vydali do blízkého Liberce. Do dějiště závodu se část naší výpravy vydala již v pátek, abychom využili možnosti volného tréninku a vyzkoušeli si tak závodní nářadí. 

Do sobotního závodu jako první zasáhla v kategorii starší žákyně Lucka Zahradníčková, která obsadila celkové 59. místo.

Po skončení závodu starších žákyň nastopily na závodní plochu žákyně A. Zde nám závodila Nicolka Petříková, která obsadila 24. místo. Nutno však dodat, že Nicolka se potýkala posledních 14 dní s nemocí, což se značně podepsalo na jejím výkonu.

Ještě týž den závodila ještě kategorie ženy B. Zde jsme měli dvojí zastoupení a děvčata se umístila takto: 9. Kopecká Eva, 12. Válková Klára.

V neděli jako první ke svému závodu nastoupila kategorie žákyně B. Zde se i přes pád ze stoje na rukou na bradlech na krásném 10. místě umístila Anička Černická, nejmladší ze tří závodnic narozených v r. 2003, které v této kategorii startovaly.

Poslední kategorií závodící na letošním mistrovství nastoupila kategorie juniorky B. A jak se říká: "To nejlepší na konec". Zde si totiž svým krásným výkonem pro stříbrnou medaili vystoupala na bednu vítězů Veronika Švábová a postarala se tak po dlouhé době o největší úspěch počernické gymnastiky. Naši druhou závodnici Báru Čadovou bohužel zradila kladina a tři pády ji odsunuly až na 12. místo. Třetí z děvčat - Denisa Hošková obsadila 26. místo.

Tímto bychom ještě rádi poděkovali za příjemné prostředí a závodní atmosféru pořadatelům závodu, kteří se celé tři dny starali o bezchybný chod a organizaci závodu.

Za kolektiv trenérů a rozhodčích TJ Sokol Horní Počernice

Hubáčková Zuzana

 

VÝSLEDKY

FOTO