Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Závod gymnastických nadějí a Podzimní Přebor Prahy VS

21. 10. 2012

Kategorie ZS

V kategorii "základního stupně" jsme měli trojí zastoupení, ze kterého se nám podařilo ukořistit stříbrnou medaili, a to díky Julince Pastrňákové.

Na 4. místě skončila Ohanková Julie a na 7. místě Tikmanová Alžběta.

  

Kategorie VS 1

V kategorii mladších žákyň nám startovala pouze jedna závodnice, a to Denisa Tománková, která skončila na 5. místě a splnila si výkonostní třídu s počtem bodů 56,250.

 

Kategorie VS 1 st.

V této kategorii startují děvčata, která svým věkem přesahují hranici možnosti startu v dané výkonostní třídě, ale daný výkonostní stupeň nemají splněný. Startovaly zde pouze tři závodnice, z toho dvě z domácí jednoty.

Na druhém místě skončila Peluňková Pavla, třetí Gilarová Karolína. Bohužel ani jedné z našich závodnic se nepodařilo VS splnit.

  

Kategorie VS 2

V kategorii VS2 jsme měli dvojí zastupení, a to Anička Černická, která skončila na 6. místě, a 7. se umístila Lucka Zahradníčková. Ani jedné z děvčat se nepodařilo si výkonostní třídu splnit.

  

Kategorie VS 2 st.

Zde startovaly celkem 4 závodnice, z toho 3 z našeho oddílu. Na druhém místě skončila Křížová Tereza, hned za ní Formanová Nela a na 4. místě končila Spitzerová Karolína. Ani jedna ze závodnic také VS nesplnila.

  

Kategorie VS 3

Zde startovaly celkem tři závodnice, 2 z našeho oddílu. Na prvním místě skončila Švábová Kateřina, které se jako jediné podařilo VS splnit. Druhá skončila Kateřina Sýkorová.

 

Odpolední závodní program pokračoval závodem gymnastických nadějí. Zde jsme měli početné zastoupení v podobě malých závodnic, z nichž pro většinu se jednalo o vůbec první závody v jejich krátké sportovní kariéře.

V první kategorii se nejlépe umístila Kalinová Adélka, a to na krásném 6. místě. Ve druhé kategorii se nejlépe umístila Brožová Viktorie, také na 6. místě.

Družstvo Horních Počernic se pak umístilo na 4. místě.

Jako vložené disciplíny byly do závodu zařazeny skok a šplh. Zde se nám podařilo vybojovat první místo, které si vyšplhala Laura Bohatová. Ve skoku do dálky z místa nejlépe skončila 6. Charvátová Tereza.

 

výsledky 1

výsledky 2

Naděje - výsledky