Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Veselí nad Lužnicí 2012

21. 4. 2012

14 dní před krajským přeborem jsme se vydali opět směr Jižní Čechy, a to do Veselí nad Lužnicí, abychom si otestovali formu našich závodnic.

Jako první ke svému závodu nastoupila nejmladší kategorie - základní stupeň. Svojí první medaili, resp. pohár v podobě třetího místa, si odvezla Kristýnka Králová. Na krásném 6. místě se umístila Stázka Horáková.

Do ktegorie mladší žákyně jsme vyslali 4 závodnice a i v této kategorii jsme získali umístění na stupních vítězů v podobě druhého místa Lucinky Zahradníčkové. Dále se na 14. místě umístila Gábinka Bohatová, 18. Natálka Králová a 20. Denisa Tománková.

V kategorii žákyně B si pro bronzovou medaili vystoupila Kačka Sýkorová, hned za ní se umístila Kačka Švábová, 7. skončila Bára Hrbáčová, 9. Válková Veronika, 18. Tereza Gregárková, 20. Formanová Nela, 21. Spitzerová Karolína, 23. Chadimová Lucie a 24. Reljičová Saša.

Jako poslední ke svému závodu nastoupila nejstarší kategorie - juniorky B a ženy. Zde si na druhý stupínek vystoupila Klára Válková, 5. skončila Veronika Švábová, 10. Denisa Hošková, 11. Březinová Adéla.