Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Přebor Prahy jednotlivkyň 2018

27. 5. 2018

478607_1953_praha_logo.gifDne 27. 5. 2018 se v pražské tělocvičně Na Balkáně uskutečnil Přebor Prahy jednotlivkyň, ve kterém dokázaly naše svěřenkyně vybojovat neuvěřitelných 8 medailových umístění a zároveň zajistil 8 postupových míst na Mistrovství České republiky!

V kategorii VS1A naše děvčata obsadila všechny tři medailové příčky! I přes pád z kladiny zvítězila nejmladší závodnice celého startovního pole - Elen Struclová, se kterou se na první stupínek postavila domácí závodnice, jenž dosáhla stejného bodového výsledku. Na druhém, resp. třetím místě se opět - díky shodnému bodovému zisku, umístily dvě naše závodnice, a to Ela Šrůtková a Eliška Kurfürstová. Na krásném 7. místě skončila Jessica Wandruschka.

V kategorii VS2A nám startovala pouze jedna závodnice, a to Kateřina Koubová, která obsadila 24. místo.

V kategorii VS3A nás reprezentovaly dvě závodnice, a to Kateřina Jakešová a Julie Brožová, které obsaily 8., resp. 12. místo.

A následující kategorie byla opět medailová, a to v podání třech našich závodnic, které se seřadily na stupínkách vítězů v tomto pořadí: Přebornicí Prahy se stala Emílie Zervanová, 2. skončila Nikola Kurfürstová a 3. Adéla Kalinová. Lenka Tikmanová obsadila krásné 5. místo.

V kategorii VS5B zvítězila a titul Přebornice Prahy získala Laura Bohatová.

Poslední kategorií celodenního závodního maratonu byla kategorie VS6B, kde další titul Přebornice Prahy pro náš oddíl získala Lucie Zahradníčková. Na 6. místě se umístila její sestra Jana.

Děkujeme všem závodnicím na krásné reprezentování našeho oddílu. V neposlední patří velký dík i všem trenérům a rozhodčím, kteří se usilovně věnují sportovní přípravě našich svěřenkyň.

V neposlední řadě také musíme poděkovat Kačence a jejímu malému talismanovi, který s námi absolvoval větší část závodu, protože bez něj bychom určitě takových úspěchů nedosáhli :)

 

img_20180527_143207.jpg

VÝSLEDKY PDF