Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Přebor Prahy družstev 2017

26. 11. 2017

Sobotní závodní víkend nám zahájil Přebor Prahy družstev, a byl to závod úspěšný.

V kategorii V. liga - družstvo A) bohužel absolvovalo svůj závod pouze ve tříčlenném složení. A kdo trošku zná gymnastická pravidla týmových soutěží ví, že každá chybička je chybičkou do celkového výsledku družstva. A ačkoliv naše děvčátka (všechny ročník narození 2010) byly nejmladším družstvem v celém startovním poli, nám dělaly svými výkony radost. A ačkoliv skončily "až" na 13. místě, nasbíraly určitě mnoho cenných zkušeností, které se nám budou do příštích týmových soutěží jistě hodit. Ani družstvu B) se příliš nedařilo a umístilo se o příčku dál, na 14. místě.
V kategorii IV. ligy nám i přes pády z bradel a kladiny zacinkala krásná bronzová medaile. Družstvo trápilo pár zdravotních problémů, o to větší obdiv si děvčata zaslouží! Družstvo B) obsadilo osmou příčku.

III. liga nám opět stála na bedně, a to na stříbrné příčce. Dalším úspěchem byla stříbrná medaile pro Kateřinu Švábovou a bronzová medaile pro Sylvu Zelenay v pořadí jednotlivkyň.

Ani II. liga se nenechala zahanbit a skvělým druhým místem si zajistila postup na Mistrovství České republiky, které se uskuteční 2. - 3. 12. v Brně. Prvním místě pak doplnila medailovou sbírku Lucka Zahradníčková, která zvítězila v pořadí jednotlivkyň.

Trenérům a závodnicím moc gratulujeme.


VÝSLEDKY PDF