Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Přebor Prahy 2013

19. 6. 2013

2. 6. se naše závodnice zúčastnily Přeboru Prahy.

V kategorii mladších žákyň si nejlépe vedla Natálka Králová, která skončila na 5. místě, 7. skončila její sestra Kristýnka, 17. místo obsadila Anetka Kreibichová, 21. Stázka Horáková, 23. Doskočilová Maruška, 25. Pastrňáková Julie, 28. Ohanková Julie, 31. Kalinová Adélka a 34. Brožová Viktorka.

Jako další ke svému závodu nastoupila kategorie žákyně A. Zde vinou neúčasti většiny oddílů závodily jen 4 závodnice, z nichž druhá skončila Nicolka Petříková.

I v kategorii žákyně B jsme si odvezli medaili, a to díky Aničce Černické, která obsadila krásné 3. místo a zajistila si tak účast na Mistrovství ČR, které se v letošním roce uskuteční v Liberci, a to v termínu 22. - 23. 6. Na 8. místě dále skončila Karolína Spitzerová.

V kategorii juniorky B jsme měli velmi početné zastoupení. Nejlépe si však vedla Veronika Švábová, která obsadila 2. místo. Další děvčata se umístila takto: 7. Čadová Barbora a 8. Hošková Denisa. Všechny tři gymnastky se také zúčastní Mistrovství ČR. Další umístění: 12. Sýkorová Kateřina, 15. Březinová Adéla, 16. Křížová Tereza, 17. Formanová Nela.

Poslední kategorií, ve které jsme měli zastoupení byly ženy B. Bronzovou medaili si odvezla Klára Válková, Kopecká Eva skončila 4. I tato děvčata budou startovat na Mistrovství ČR.

 

VÝSLEDKY