Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Pohár Veselí nad Lužnicí 2017

8. 4. 2017

Dne 8. 4. 2017 se část našeho oddílu vypravila na závody do Veselí nad Lužnicí, abychom si otestovali připravenost na blížící se kvalifikační závody a jarní přebory. Závod byl poznamenán mnoha chybami (zejména pády z kladiny nás trápily), i přesto jsme si odvezli 5 krásných pohárů.

Jako první ke svému závodu nastoupila kategorie nejmladší - základní stupeň. Zde nám obě děvčátka stála na bedně, a to v pořadí: 2. Eliška Kurfürstová, 3. Ela Šrůtková.

Další kategorií byly mladší žákyně, kde jsme měli pouze jednu závodnici, a to Barunku Bakusovou. Ani té se bohužel nevyhnul pád z kladiny a v kombinaci neuznané stojky na kladině z toho bylo konečné 14. místo.

V kategorii starší žákyně se nám děvčata umístila těsně pod medailovými příčkami, když na 4. místě skončila Kačka Jakešová, hned za ní skončila Eliška Linková, následována Lenkou Tikmanovou. Nikča Kurfürstová obsadila 11. místo.

Mezi žákyněmi B jsme měli také pouze jednu účastnici, a to Julii Ohankovou, kterou dva pády z kladiny také připravili o lepší umístění, a její výkon tak stačil na 9. místo.

V kategorii žákyně C jsme se opět postavili na bednu, a to díky Anetce Kreibichové, která tento závod vyhrála. Hned za ní se na 2. místě umístila Kristýnka Bartošová.

Poslední kategorií, která nám zakončila dlouhý závodní den, byly juniorky/ženy C. Zde nám radost udělala Kristýnka Králová, která obsadila krásné 2. místo.

 

Všem děvčatům a trenérům gratulujeme a do jarních závodů přejeme mnoho štěstí.