Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Podzimní Přebor Prahy 2014

2. 11. 2014

Dne 2. 11. pořádal náš oddíl již tradiční Podzimní Přebor Prahy výkonostních stupňů.

V nejmladší kategorii,základní stupeň, se nejlépe umístila Simona Zelenay, a to na druhém místě.

V kategorii mladší žákyně si vybojovala stříbrnou medaili Zervanová Emílie. Ve stejné kategorii, ale děvčat věkově starších než je věkový limit pro splnění, si výkonostní třídu splnila a první místo obsadila Alexia Antoči.

V kategorii starší žákyně se nejlépe umístila Laura Bohatová, a to na 8. místě. Ve stejné kategorii, ale opět děvčat věkově starších, jsme měli několikanásobné obsazení. 1. místo obsadila Denisa Kubušová, na druhém místě se současně umístily dvě závodnice, a to Spitzerová Karolína a Bohatová Gabriela. Bohužel ani jedné z nich se nepodařilo bodově výkonostní limit splnit.

V kategorii VS3 startovala pouze jedna závodnice, a to Lucie Zahradníčková.

Odpolední program pokračoval závodem pro nejmenší - Naděje, kde jsme opět měli početné zastoupení. Nejlépe se umístila Lucka Horáková, a to na 7. místě v kategorii I. Ve druhé kategorii obsadila taktéž 7. pozici Tikmanová Lenka.

Děvčata z první kategorie absolvovala vložený závod ve šplhu, kde si pro zlatou medaili vystoupala Lucinka Horáková, která zároveň obsadila druhé místo ve skoku do dálky, který skokem dlouhým 158 cm vyhrála Zuzanka Miková.

Medailový úspěch podtrhlo ještě třetím místem družstvo ve složení Horáková, Tikmanová.

 

VÝSLEDKY NADĚJE PDF

VÝSLEDKY PŘEBOR PDF

 

 

Náhledy fotografií ze složky Podzimní Přebor Prahy 2014