Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Okresní Přebor 2013

19. 5. 2013

Dne 19. 5. náš oddíl uspořádal Okresní Přebor výkonostních stupňů. Závod zahájila kategorie mladších žákyň, pro které to byl zároveň kvalifikační závod pro Přebor Prahy.

Závod s téměř dvoubodovým náskokem vyhrála Natálka Králová, její sestra Kristýnka obsadila 4. místo. Maruška Doskočilová skončila na 11. místě a Anetka Kreibichová obsadila 18. místo. Všechny tyto závodnice překonaly bodovou hranici 53 bodů a splnily si tak výkonostní stupeň. Další naše děvčátka se umístila takto: 25. Stázka Horáková, 19. Viktorka Brožová, 31. Adélka Kalinová, 32. Julinka Pastrňáková, 37. Julinka Ohanková, 38. Bára Chaloupková.

Kategorie základního stupně byla rozdělena na registrované a neregistrované závodnice u České gymnastické federace.

V kategorii registrovaných závodnic obsadila první místo Emilka Zervanová, stříbrnou medaili si odvezla Laura Bohatová. 4. příčku obsadila Bartošová Kristýnka a hned za ní na 5. místě skončila Bartůšková Nikolka. Další naše závodnice se umístíily takto: 7. Tikmanová Alžbětka, 9. Sedláčková Petra, 10. Zoe Kvitová, 14. Marie Malko, 15. Chromá Magdalenka, 16. Charvátová Terezka, 17. Vopálenská Natálka.

V kategorii neregistrovaných startovaly převážně závodnice z oddílu Kampa Praha. I my jsme zde měly zastoupení, a to díky Nikolce Kurfürstové, nar. v roce 2007, není tudíž ještě závodní ročník, který smí v dané kategorii startovat. Nikolka obsadila krásné 7. místo.

V kategorii VS2 st. vybojovala 3. místo Křížová Tereza, která si zároveň splnila výkonostní stupeň. 4. místo obsadila Nela Formanová, 5. Spitzerová Karolína, 7. Zahradníčková Jana, 8. Válková Veronika, 9. Tománková Denisa, 10. Bohatová Gabriela.

 

VÝSLEDKY

FOTO