Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Mistrovství ČR 2.6.2018

2. 6. 2018

Ve dnech 2. - 3.6. se naše skromná výprava 2 závodnic vypravila do nedalekých Černošic. V hale Věry Čáslavské se díky kvalifikačním závodům nominovaly do kategorie VS3 A Kateřina Jakešová, která obsadila 32. místo a na 40. místě skončila Julie Brožová. Kačka si obhájila splnění výkonnostního stupně, bohužel Julii uteklo splnění o necelého půl bodu.

I tak se dá účast našich závodnic hodnotit jako velký úspěch. V konkurenci téměř profesionálních oddílů s pevným zázemím vždy oceníme práci všech trenérů a závodnic dvojnásob. Příprava a úklid tréninkové plochy na kompletní 4boj před a po každém tréninku nám zabírají nesmírné množství času a stojí mnoho sil. I proto je pro nás už jen účast na takovém závodě velmi prestižní záležitostí a vyvrcholením celoročního úsilí.

Naším dalším a posledním závodem letošního školního roku bude Mistrovství České republiky ve Znojmě. V tomto závodě budeme mít zastoupení v kategoriích mladší žákyně A, juniorky a ženy B, a to v počtu 9ti závodnic! Tak nám držte palce! :)

 

VÝSLEDKY PDF